Informare asupra datelor cu caracter personal prelucrate de optimesthetic.ro

Informatii despre site

Site-ul web Optimesthetic.ro  este proprietatea Teoderm Medical, cu sediul in Cluj Napoca, inregistrata la Registrul Comertului , CUI 38461699. Adresa de contact: str Eugen Ionescu 107 A ap 5. Email contact@optimesthetic.ro

Optimesthetic este un blog cu informatii medicale ale redactiei proprii si alte informatii preluate de la website-uri terțe de furnizori.

Date colectate

Colectam minimum de date posibil necesar funcționarii siteului. Pentru utilizatorii care nu au cont și accesează blogul,  nu logăm nimic.

Utilizatorii care nu au cont la noi nu beneficiază de funcționalități precum posibilitatea de a posta comentarii, de a salva articole pentru citire ulterioară. Pentru utilizatorii care au cont, la crearea contului se înregistrează adresa de mail (ce trebuie confirmată pentru a activa contul), restul câmpurilor (nume, prenume) nefiind verificate în niciun fel.

La postarea comentariilor înregistrăm contul care a postat, data, adresa de ip. În plus, utilizatorii înregistrați pot comenta, răspunde la comentarii, acorda rating la articole postate de autori specialiști.

Utilizatorii înregistrați pot activa opțiunea de newsletter, caz în care pot primi cele mai relevante informații  prin email. Fiecare email trimis are în subsol linkul către adresa de dezabonare automată.Nu am înstrăinat și nu vom înstrăina niciodată, către terți, aceste date.

Folosim pentru contorizarea vizualizărilor serviciul Google Analytics. Daca doriți să nu fiți contorizat în Analytics va trebuie să folosiți pluginul special dezvolat. Mai multe detalii aici.

În cazul în care doriți să vă exercitați drepturile menționate de regulamentul GDPR în privința contului dumneavoastră vă rugăm să transmiteți solicitarea dumneavoastră către adresa de contact, folosind contul de e-mail utilizat la crearea contului de utilizator.